2020 iPhone SE, нови открития в кода на OS 14 и още в #TheAppleDigest Vol. 47

,,Всичко, което знаем за 2020 iPhone SE, какво още можем да очакваме от iOS 14, как Apple планира да подобри Siri и още в четиридесет и седмото издание на #TheAppleDigest.

,,Всичко, което знаем за 2020 iPhone SE

,Съвсем скоро можем да очакваме премиерата на 2020 iPhone SE. Цената на дългоочакваното устройство, което анализаторите наричат iPhone 9 или iPhone SE 2, ще започва от $399 с 64GB памет.

,Очаква се 2020 iPhone SE да има само една задна камера, което да оправдае и по-ниската му цена. Устройството ще притежава 4.7-инчов дисплей, Home бутон, Touch ID и опростен дизайн. iPhone SE ще бъде достъпен в сив, сребрист и червен цвят с 64GB, 128GB и 256GB памет.

,Кога можем да очакваме iPhone SE? Съвсем скоро.

,Според Apple анализатори партньорите на компанията вече се подготвят за пристигането на новото поколение iPhone. Насочен към потребителите на iPhone 6, чиято операционна система iOS 13 вече не се поддържа, 2020 iPhone SE обещава да бъде на най-ефективното устройство в своя клас.

,,Още за спецификите на 2020 iPhone SE прочетете

,,iOS 14 за по-подредена уолпейпър галерия и динамични тапети

,Apple работи върху нов дизайн за системния панел, позволяващ промяна на фона на екрана. Новата система iOS 14 ще позволява разделянето на колекции на системно инсталираните уолпейпъри. Те включват “Classic Stripes”, “Earth & Moon” и “Flowers”. Това ще позволи по-лесен избор.

,Друго подобрение е “Home Screen Appearance”, който ще позволи на потребителите да приложат динамичен тапет само към своя home screen.

,,Разберете повече за откритията на наблюдателните тест разработчици на iOS 14

,,Apple работи върху подобряването на Siri

,Voysis е нов стартъп, който Apple придобива с цел подобряване капацитета на Siri да разбира човешки говор, предаде

,,Повече по темата –

,,Тим Кук ще говори пред студенти на 3 май

,Тим Кук няма да изневери на своята традиция и отново ще участва в пролетна церемония по раздаване на дипломи.

,Дванадесет хиляди са очакваните студенти от щатския университет в Охайо, които ще се включат в онлайн церемонията по дипломиране. Университетът е партньор на Apple от 2017 г. и има своя собствена обучителна програма за разработка и дизайн на iOS системи.

,Повече за участието на Кук и начините, по които Apple насърчава образованието вижте

,,За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за