Дарение на Apple в подкрепа на гражданските права и още в #TheAppleDigest Vol. 63

Apple дарява своя дял от приходите от документален филм John Lewis: Good Trouble, втори сезон на For All Mankind по Apple Tv+ и още ви очаква в шестдесет и тертото издание на #TheAppleDigest.

Apple подкрепя движението за граждански права

Apple дарява своя дял от приходите от документален филм John Lewis: Good Trouble на Националния музей за граждански права и Националния музей на историята и културата на Африка.

„Животът на Джон Люис карат всеки от нас да продължи борбата за равни права и расова справедливост“, заяви Лиса Джексън, вицепрезидент на Apple по околна среда, политика и социални инициативи. „Този ​​филм отбелязва неоспоримото му наследство и ние решихме, че е подходящ, за да подкрепи две културни институции, които продължават мисията му да обучава хората навсякъде за вечния стремеж за равни права.“.
John Lewis: Good Trouble, режисиран от Дон Портър, е документален филм за гражданския активист, борил се за расова справедливост в продължение на 60 години. Люис е сред пионерите на движението за граждански права, заедно с Мартин Лутър Кинг-младши.

Вижте още снимки и любопитни подробности в прессъобщението на Apple.

Apple насърчава гласуването на президентските избори

Apple ще предостави на служителите си в САЩ до четири часа платен отпуск, за да участват като доброволци или да гласуват на президентските изборите на 3 ноември,
съобщава 9to5Mac, позовавайки се на доклад на Bloomberg. Други компании като Twitter и Uber въвеждат същата практика.

Вижте още по темата тук.

For All Mankind с втори сезон

Трейлър за втория сезон на оригиналната продукция на Apple For All Mankind беше споделен от IMDB, макар компанията все още да не го е обявила официално. Датата на излизане също все още не е обявена.
For All Mankind беше сред първите сериали на Apple TV +. Успехът му бе безспорен и по-малко от седмица след старта на първия сезон, втори вече се подготвяше. Гледайте трейлъра рук:
https://0003fb25-1b5d-4e1d-9294-9bcc2c8796db.usrfiles.com/html/db9376e69cfa487ea0fa0b912ae51a4f_v1.html

Подробности вижте тук.

За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.