HBO Max, iOS 13.5 и ръст в продажбите на Apple в #TheAppleDigest Vol.51

,,Прогнози за продажбите на Apple, очаквания към втората бета версия на iOS 13.5, предстоящо партньорство между Apple и WarnerMedia и още в петдесет и първото издание на #TheAppleDigest.

,,Apple очаква ръст в продажбите на iPad и Mac през следващите месеци

,Очакваният ръст ще е в резултат на социалната изолация и преминаването към онлайн обучение и работа от дома, споделят от компанията. В края на миналата седмица Apple оповести приходите си за второто годишно тримесечие и финансовите си прогнози. Старши вицепрезидентът и главен финансов директор на Apple Inc. Лука Маестри е на мнение, че продажбите на iPhone и продукти като AirPods ще спаднат, макар именно те да са водещи към момента.

,,Повече по темата вижте

,,Кои са най-продаваните Apple продукти през последното тримесечие разберете

,Тим Кук допълни, че всички в Apple се трудят усърдно като насочват вниманието си към новите продукти и разработката им, независимо от усложнената обстановка в последните месеци. “Новите продукти са нова кръв за компанията. Работим усърдно, за да можем да предоставим на клиентите си това, от което имат нужда”, сподели Кук.

,,Научете повече за бъдещите планове на Apple

,,Втората бета версия на iOS 13.5 е тук

,През миналата седмица Apple представи втората бета версия на iOS 13.5 за тестване. Системата съдържа и първата версия на приложението, разработено от Apple, насочено към проследяване на разпространението и оценяване на заплахата от зараза с COVID-19.

,,Повече за това какво можем да очакваме от iOS 13.5 вижте

,,Apple продължава усилията си в борбата с COVID-19

,Над 7.5 милиона протектори за лице е предоставила Apple в помощ на медицински работници по света. Компанията продължава с усилията си да помогне в борбата с епидемията от COVID-19.

,Повече от два милиона са потребителите на приложението, което от Apple разработиха, за да подобрят скрининга за заразени с вируса. То е достъпно само на територията на САЩ и за пълнолетни лица.

,,Още по темата –

,,WarnerMedia и Apple с нов проект – HBO Max

,WarnerMedia ще предостави възможност на потребителите на Apple TV да се насладят на новата стрийминг услуга HBO Max. Без допълнителни такси, HBO Max ще бъде напълно интегрирана и достъпна за iPhone, iPad, Mac и Apple TV потребители след 27-и май.

,,Какво още можем да очакваме от това партньорство? Разберете

,,За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за