Нов 13-инчов MacBook Pro, iPhone 12 през октомври и още в #TheAppleDigest Vol. 48

,,Кога можем да очакваме iPhone 12, изтекла информация потвърждава прогнозите за 13-инчов MacBook Pro през май и как Apple вдъхновява креативността у дома в четиридесет и осмото издание на #TheAppleDigest.

,,Припомняме ви и за проучването на OPA Solutions във връзка с преминаването на много компании към дистанционна работа. За да научим повече за предизвикателствата, които срещате, ви каним да попълните

,,iPhone 12 през октомври

,Според анализатори Apple ще представи новия iPhone SE в средата на април, а през октомври можем да очакваме и 6.7-инчовия iPhone 12. В свой доклад Джеф Пу заявява, че техническата проверка на годността на устройството може да се забави с две седмици. Това означава, че разработката на 5.4 и 6.1-инчовите модели на iPhone 12 ще продължи до края на април, а на 6-7-инчовите – до средата на май. Очаква се, че потребителите ще могат да се сдобият с устройствата през септември и октомври тази година.

,Пу смята, че дългоочаквания модел iPhone SE ще бъде представен в средата на април.

,Повече за дизайна на устройствата споделят от

,,Още по темата –

,,Apple ще представи нов 13-инчов MacBook Pro през май

,Според Джон Просек през май Apple ще представи нов 13-инчов MacBook Pro. Известен с кодовото име J223, моделът ще бъде с нова клавиатура и десето поколение Intel Ice Lake процесор.

,Просек е споделял вътрешна информация от компанията и в миналото, а данните му съвпадат и с прогнозите на Мин-Чи Куо – най-уважавания Apple анализатор.

,,Прочетете повече по

,,Apple помага на родителите в социална изолация

,В помощ на родителите и децата, които прекарват повече време у дома, Apple подготви тридесет занимателни и образователни задачи с iPad и iPhone. Предизвикателствата имат за цел да стимулират креативността на децата и да поощрят придобиването на нови умения.

,,Още за инициативата –

,,Открийте

,За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за