Apple регистрира 15 нови продукта – iPad, Apple Watch и още в #TheAppleDigest Vol. 68

Какво можем да очакваме от новите регистрирани от Apple модели на iPad и Apple Watch 6 и коя е най-новата компания, която се присъединява към семейството на Apple – разберете от шейсет и осмото издание на #TheAppleDigest.

Общо 15 нови продукта регистрира Apple

Седем нови модела на iPad и осем устройства от серията Apple Watch 6 са вписали от Apple в уебсайта на комисията на Евразийския икономически съюз. Според анализатори това означава, че продуктите скоро ще бъдат в продажба. Още подробности тук.

Ново поколение Apple Watch

Очаква се новите модели Apple Watch да бъдат представени през есента, а спекулациите за появата на Apple Watch 6 се засилват и около появата на публичната бета версия на watchOS 7. Повече за нея тук.
Подобрени приложения за спокоен сън, както и нови функции, свързани с фитнес и тренировки, обещават новите модели, а експерти прогнозират, че съвсем скоро устройствата ще могат да променят настройките си в зависимост от каишката на часовника. Така, при смяната ѝ, устройството ще преминава в напълно различен режим, а един Apple Watch би могъл да се използва едновременно от няколко потребители. Научете още за тази очаквана функция тук.

iPad – какво можем да очакваме

Седемте нови модела iPad също са обект на засилен интерес от страна на потребителите. На базата на изтекли продуктови схеми анализатори прогнозират, че един от тези модели ще бъде с 10.8-инчов дисплей. Това потвърждава и прогнозата на Мин-чи Куо за 10.8-инчов ‌iPad‌, който ще се появи на пазара в края на 2020 г. Разгледайте схемите тук.

Apple придоби стартъпа ‘Spaces’

Стартъпът Spaces, разработващ продукти с добавена реалност, е вече част от семейството на Apple, споделят от Protocol.

Създадена през 2016 г. от бивши служители на DreamWorks, компанията създава технология, която позволява на потребителите да използват анимирани аватари в конферентни разговори в Zoom. Все още не е ясно дали екипът ще се присъедини към някои от проектите с добавена реалност на Apple, които според слуховете ще представят свои VR продукти през 2021 и 2022 г.

Още по темата тук.

За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.