Нов пакет услуги от Apple през есента, iOS 13.6.1 и още в #TheAppleDigest Vol. 66

Какво ново крият iOS 13.6.1 и iPadOS 13.6.1, какво ще съдържат пакетите с услуги “Apple One” и кой ще участва в новия шпионски романс по Apple TV+ – разберете от шестдесет и шестото издание на #TheAppleDigest.
iOS 13.6.1 и iPadOS 13.6.1 са вече достъпни за всички потребители

Новата операционна система на Apple за iPhone iOS 13.6.1 е вече достъпна за всички потребители. Ъпдейтът коригира някои от проблемите, свързани с Exposure Notifications и вътрешното охлаждане, които потребителите на iOS 13.6 откриха през юни.
iPadOS 13.6.1 вече също може да бъде инсталирана на всички устройства, поддържащи iPadOS 13.
Повече по темата научете тук.
Нов пакет услуги от Apple през есента

Според Bloomberg можем да очакваме iPhone12 през октомври. Заедно с новите модели iPhone12 от компанията ще представят и Apple One – комплект услуги с отстъпки. Виртуални фитнес обучения се очаква да бъдат част от Apple One, както и Apple Music и Apple TV+. По-скъпите абонаментни планове ще включват и Apple Arcade, Apple News+ и допълнително iCloud пространство.
Според прогнозите на Apple до края на 2020 г. абонаментните им услуги трябва да достигнат до 600 млн. потребители.
Повече по темата научете тук.
Apple TV+ с нов шпионски романс

Британският актьор, певец и продуцент Идрис Елба се присъединява към семейството на Apple TV+ с нов шпионски романс. Според Variety действието в продукцията, чието име все още не е известно, ще се развива в Африка. Сценарият е дело на Трейвън Фрий – американски комик, известен с работата си по „The Daily Show” и Black Monday“.
Научете още тук.
За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за страницата ни в LinkedIn.