iPhone 12 с 5G антена, Augmented Reality Quick Look и iPhone XS Max в #TheAppleDigest Vol. 40

Дали Apple наистина ще разработи своя 5G антена, как обогатената реалност на Quick Look прави пазаруването онлайн още по-лесно и колко въздействаща може да бъде кинематографията с iPhone XS Max – разберете в четиридесетото издание на #TheAppleDigest.

Възможно е iPhone 12 да притежава специално разработена 5G антена с модем от Qualcomm

Благодарение на разрастващото се партньорство на Apple с компанията Qualcomm, експерти са убедени, че iPhone 12 ще притежава технология 5G. Но доклад от края на миналата седмица съобщава, че от Apple не са напълно доволни от антената, разработена за работа с техните 5G чипове и обмисля създаването на своя собствена. От доклада става ясно още, че новата антена може да стане част от моделите на iPhone още тази есен.

Още по темата разберете

Apple с подобрения в Augmented Reality Quick Look на Safari

Подобренията, въведени от Apple в Augmented Reality Quick Look на Safari, ще направят онлайн пазаруването много по-лесно. Използвайки технологията за обогатена реалност, потребителите ще могат да виждат избраните от тях продукти направо в своя дом.

Според TechCrunch, Quick Look вече дава възможност на търговци да добавят линкове и бутони, за да се възползват от новите качества на приложението.

Какво още в възможно с обогатената реалност на Quick Look прочетете

Жулиен Вали и Еве Дюамел представиха късометражен филм, заснет с iPhone XS Max

Миналата година, режисьорското дуо

Визуалните ефекти в Glacier са достатъчно въздействащи, за да създадат илюзията за неподвластен на гравитацията танц насред океана. Убедете се сами.

Повече за създаването на въздействащото видео прочетете

За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се