Лейди Гага снима клип с iPhone 11 Pro, нов iPad Pro Smart и още в #TheAppleDigest Vol. 42

Какво можем да очакваме от бъдещия iPad Pro Smart, какво още откриха разработчиците в бета версията на iOS 13.4 и как Лейди Гага използва камерата на iPhone 11 Pro – разберете в четиридесет и второто издание на #TheAppleDigest.

Нов iPad Pro Smart с клавиатура и вграден тракпад през 2020 г.

Статия в The Information разкрива, че Apple ще зарадва феновете на iPad с нов модел клавиатура и вграден тракпад. Компанията вече няколко години експериментира с технологията и е готова да пристъпи към масово производство.

Очаква се Apple да представи новата клавиатура през март, когато ще бъде готово и новото поколение‌ iPad Pro‌.

Още по темата

iOS 13.4 с още интригуващи нови функции

Втора бета версия на iOS 13.4 беше пусната от Apple за тестване от разработчици. Тя разкрива нови възможности като споделянето на папки в iCloud Drive.

Новата операционна система ще донесе промени в начина, по който изглеждат Mail и лентата със задачи. Вълнуваща е и новата функция CarKey, за която ви разказахме в

Какво още ще крие iOS 13.4 разберете

Следващият Mac няма да използва процесор Intel

Последната прогноза на Мин-чи Куо е свързана с първото поколение Mac, което няма да използва Intel процесор. Анализаторът очаква Apple да представи подобен продукт в първата половина на 2021 г. От компанията са все по-настойчиви в желанието си да разработят собствен чип, който да използват в продуктите си. Този вид чипове са важна част от бъдещите модели на iPhone и iPad, както и на Mac.

Още по темата

“Stupid Love” на Лейди Гага – заснет с iPhone 11 Pro

Новият сингъл на носителката на Оскар е заснет изцяло с iPhone 11 Pro. Следвайки примера на своята колежка Селена Гомес, Гага използва само предоставените от устройството възможности, за да създаде на видео с изумително качество.

За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се