Новите MacBook Air и iPad Pro, очаквания за iPhone 12 и още в #TheAppleDigest Vol. 45

,,Новите продукти на Apple – MacBook Air, iPad Pro 11“ и iPad Pro 12.9“, кога можем да очакваме iPhone 12 и как компанията се включва в борбата срещу COVID-19 – разберете в четиридесет и петото издание на #TheAppleDigest.

,,Нов MacBook Air със scissor switch клавиатура

,Apple разкри новия MacBook Air! Устройството ще използва Magic Keyboard, подобно на MacBook Pro 16’’. Паметта му е 256 GB и може да бъде увеличена до 2 TB. Моделът има 8GB RAM, както и 13.3-инчов Retina дисплей за перфектна картина.

,Новият MacBook Air използва последното 10-о поколение процесори на Intel и вече е достъпен за поръчки.

,,Намерете повече по темата

,,Новите iPad Pro ’11 и iPad Pro ‘12.9

,Заедно с MacBook Air, Apple представи и нов iPad Pro. Той разполага с A12X Bionic чип, Face ID, два пъти повече памет и до десет часа живот на батерията. Това го прави най-бърз и надежден в класа си.

,Устройството може да се похвали и с Liquid Retina дисплей и технологията ProMotion. Камерата на новите iPad Pro взаимства технологията си от моделите на iPhone 11. Моделът е и с подобрени говорители и микрофон, притежава тракпад и Magic Keyboard клавиатура.

,Новият iPad Pro се предлага в два размера на дисплея – 11-инчов и 12.9-инчов.

,Повече за характеристиките му открийте

,,Bloomberg: iPhone 12 ще има своята премиера през есента

,Епидемията от COVID-19 няма да попречи на плановете на Apple да представи iPhone 12 тази есен, твърдят от Bloomberg. Четири са очакваните модели от новата серия на компанията, а надеждите са, че всички ще използват технологията 5G.

,Масовото производство на устройството не се очаква да започне преди май 2021 г.

,,Още по темата –

,,Apple в борбата срещу COVID-19

,Apple ще дари два милиона маски за медицински работници в САЩ и Европа. Това сподели Тим Кук в туитър. Това не е единствената мярка срещу разпространението на COVID-19, която от компанията предприемат. Бюджет от $15 милиона е отделен за справяне с епидемията, а скоро голямо дарение ще бъде направено и за медицинските работници, трудещи се неуморно в Италия.

,,Още за усилията на компанията –

,,За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се за