Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/opaservi/public_html/content/themes/opaservices/template-parts/content-single.php on line 6

WatchOS 6.1.3 за Apple Watch, новите възможности на iOS и WI-FI стандарт в #TheAppleDigest Vol. 41

Какво е новото в WatchOS 6.1.3 за Apple Watch, ще могат ли потребителите на iOS сами да избират своите програми “по подразбиране” и ще използват ли бъдещите модели iPhone нов WI-FI стандарт – разберете в четиридесет и първото издание на #TheAppleDigest.

Safari и Mail stock ще могат да бъдат заменени като основни приложения

Apple може да даде възможност на потребителите на iOS да използват друг уеб браузър и приложение за e-mail като основни, заменяйки предпочитаните от системата Safari и Mail stock, разбираме от Bloomberg. Това ще разшири възможностите на потребителите, които макар и сега да могат да използват други браузъри и приложения, нямат възможност да ги зададат като приложения “по подразбиране”. Според анализатори, възможно е такава опция да бъде предвидена и за приложения, които да заменят Apple Music.

Повече по темата

WatchOS 6.1.3 за Apple Watch е вече тук!

Новата watchOS 6.1.3 за Apple Watch е вече достъпна за потребители! С подобрени функционалности и отстранени проблеми, системата дава много повече възможности на потребителите. За всички, които използват Apple Watch в комбинация с iPhone модели, опериращи с iOS 12, от Apple са предвидили ъпдейт с името watchOS 5.3.5.

Към този момент тече тестването и на бета версията на watchOS 6.2.

Повече по темата

Нов WI-FI стандарт за Iphone моделите през 2020

Очакваните през 2020 модели iPhone може да използват нов WI-FI стандарт, по-известен като IEEE 802.11ay, според информация на японския блог MacOtakara. Според авторите на блога, този вид връзка ще осигури подобряване на пряка комуникация между устройства на Apple в близък обхват (Air Drop).

Кои са другите мистериозни попълнения в каталога с продукти на Apple, за които споменават в MacOtakara – разберете

Днес се навършват 65 години от раждането на Стив Джобс

Стив Джобс се ражда на 24 февруари 1955 г. Отгледан със свободен дух и поглед, устремен към Силициевата долина, Джобс носи революция в света на технологиите.

Завършваме днешното издание издание на #TheAppleDigest с една от неговите най-вдъхновяващи речи.

За още интересни и полезни материали, свързани с продуктите на Apple и тяхната поддръжка, абонирайте се